God Morgon

Hyvä aamu on alku hyvälle päivälle ja ylipäätään paremmalle, terveellisemmälle ja onnellisemmalle elämälle. God Morgon® haluaa nostaa aamufiilistä tarjoamalla vinkkejä ja innostusta kohti parempia aamuja. Vastuullisuus on meille sydämen asia ja teemmekin työtä paremman huomisen puolesta. Yhdessä saamme aikaan muutoksen.

Arkea buustaavat God Morgon® Shotit

Vauhdita nyt omaa arkeasi inkiväärillä ja vitamiineilla! Makeuttamattomat God Morgon® Shotit sisältävät mm. inkivääriä, runsaasti marjoja ja hedelmiä sekä B-, C-, D- ja E-vitamiineja. Uusi Tropical Shot on runsaskuituinen ja pitää sisällään myös kalsiumia, joka edistää normaalien ruuansulatusentsyymien toimintaa. Pieni annos, suuri vaikutus!

Raikkaan vihreä Ginger Shot, energisen punainen Ginger & Berry Shot sekä trooppisen keltainen Ginger & Fiber Shot maistuvat kaikki todella virkistäviltä. Jääkaapissa säilytettävät shotit pakataan 450 ml:n pantillisiin pulloihin. Yhdessä pullossa on 7 vaikuttavaa shottia, ja kaikki maut sisältävät vastustuskykyä vahvistavaa C-vitamiinia.

God Morgon® Selected – uusi maku & design

Herkullisen täyteläiset, hedelmälihaa sisältävät God Morgon® Selected -täysmehut ovat saaneet uuden, värikkäämmän ulkoasun. Täysmehuissa maistuvat käsin poimitut C-vitamiinipitoiset sitrushedelmät sekä trooppiset suosikit, kuten mango ja passionhedelmä.

Selected-sarjaan on tullut nyt virkistävä uutuus, jossa pääosissa ovat appelsiini ja inkivääri, mutta mukana myös omena ja porkkana. Kaada itsellesi iso lasillinen täysmehua ja nauti raikkaasta makuelämyksestä sekä paremmasta aamusta. Saatavilla vain rajoitetun ajan!

God Morgon God Morgon

God Morgon® -suosikit

God Morgon® tarjoaa uusia makuelämyksiä parempiin aamuihin. Löydä omat suosikkisi!

Katso kaikki herkulliset God Morgon® -tuotteet »

Nyt uutta – God Morgon® Fruit Crush

Raikkaat ja herkullisen makuiset God Morgon® Fruit Crush -mehujuomat maistuvat niin aamutuimaan kuin ruokajuomanakin. Nämä kylmähyllyn mehut ovat makeuttamattomia eli niihin ei ole lisätty sokeria. Virkistävät Fruit Crush -mehujuomat sisältävät 70 % hedelmää ja ne maistuvat herkullisilta myös viileinä ja jäiden kera!

No added sugar
Omena, raparperi ja appelsiini

Kokeile uutta raikasta God Morgon® Fruit Crush -mehua, jossa maistuvat makea omena ja kirpeä raparperi. Älä unohda nauttia myös trooppista makuvaihtoehtoa, jossa auringon kypsyttämät mangot ja appelsiinit ovat täydellisessä tasapainossa. Sisältää myös hedelmälihaa!

Reseptejä hyvään aamuun

Aloita päivä hyvällä aamupalalla ja nauti myös virkistäviä välipaloja, jotta jaksat pitkälle iltaan. Tutustu God Morgon® -resepteihin ja kokeile jotakin uutta!

Omenainen kaurapaistos mustikoiden kera
Vihreä superaamiainen sitruskastikkeella
Lämpimät omenat jogurtin, granolan ja siirapin kera
Kookos, banaani & sitrus -smoothie
Appelsiiniritarit mustikkakompotilla & kreikkalaisella jogurtilla
Pähkinäinen appelsiini-suklaashake
Jäätelöpuikot aamiaiselle
Kuohkeat appelsiiniohukaiset
Vaniljariisi kanelin ja appelsiinimehun kera
Mango, kaura & maitorahka -smoothie
Raidallinen God Morgon -smoothie
Omena-kanelivohvelit
For a good morning and a better planet For a good morning and a better planet

For a good morning
and a better planet

God Morgon® smoothiet ja annosmehut

Täyteläisellä God Morgon® Wake Up -smoothiella aloitat aamun pirteästi. Niissä on täyttävää kuitua hedelmistä, marjoista ja täysjyväkaurasta sekä piristävää kofeiinia vihreistä kahvipavuista. Uusi God Morgon® Berry Blend täydentää herkullista smoothievalikoimaamme, on täynnä marjoja sekä hedelmiä ja maistuu niin lapsille kuin aikuisillekin.

Raikkaan hedelmäiset ja runsaasti C-vitamiinia sisältävät God Morgon® Classic appelsiini- ja omenatäysmehut pakataan myös 250 ml:n annospakkauksiin. Kaikki smoothiemme ja annostäysmehumme kulkevat kevyesti mukana laukussa ja ne on helppo ottaa mukaan niin töihin, opiskeluihin kuin harrastuksiinkin.

Hiilineutraalit pakkaukset Hiilineutraalit pakkaukset

Hiilineutraalit pakkaukset

Mehumme merkitään Carbon Neutral -merkillä, sillä ne pakataan hiilineutraaleihin pakkauksiin.

Certified Carbon Neutral

Tämä tarkoittaa, että pakkausten hiilijalanjälki hyvitetään 100-prosenttisesti. Pakkauksen korkki on puuöljypohjainen ja entistä pienempi kuluttaen 35 % vähemmän materiaalia.

FSC

Pakkaukset valmistetaan FSC-sertifioidusta kartongista, joka on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä ja ne on helppo kierrättää.

Vastuullisesti Vastuullisesti

Vastuullisesti kasvatettuja
hedelmiä

Olemme jo jonkin aikaa käyttäneet vastuullisesti Brasiliassa kasvatettuja appelsiineja ja nyt tuemme myös vastuullista omenan viljelyä Euroopassa. Viljelmillä huolehditaan monin tavoin niin työntekijöiden kuin ympäristönkin hyvinvoinnista, ja toiminta pohjautuu sovittuihin kansainvälisiin standardeihin.

Sustainably grown orangesSustainably grown apples
Luomu

Luomumehut uniikeissa pulloissa

Trendikkäät God Morgon® Organic luomutäysmehut valmistetaan 100-prosenttisesti luonnonmukaisesti viljellyistä hedelmistä ja ne sisältävät myös hedelmälihaa. Täysmehut pakataan uniikeihin, pantillisiin pulloihin, joissa käytämme nyt vähemmän muovia.

Palpa Pantti

Pyöräilyllä apua sairaille lapsille

Team Rynkeby, jonka suurin tukija on God Morgon®, on joka kesä järjestettävä eurooppalainen hyväntekeväisyystapahtuma, jossa pyöräilyjoukkueet keräävät rahaa vakavasti sairaille lapsille ja heidän perheilleen pyöräilemällä Pariisiin.

Eckes-Granini kattaa projektin hallinnolliset kustannukset brändiensä kautta, joten kaikki kerätyt rahat menevät suoraan kunkin maan lasten syöpäsäätiöille ja -yhdistyksille.

Team Rynkeby & God Morgon

Nyt sinullakin on mahdollisuus lahjoittaa keräykseen ja olla mukana tukemassa Team Rynkeby -projektia taistelussa syöpää vastaan. Tuki kohdistetaan lasten syövän tutkimukseen ja hoitojen kehitykseen sekä syöpää sairastavien lasten, nuorten ja heidän perheidensä hyväksi.

God Morgon® somessa

Haluamme tarjota vinkkejä parempiin aamuihin. Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!