God Morgon

Hyvä aamu on alku hyvälle päivälle ja ylipäätään paremmalle, terveellisemmälle ja onnellisemmalle elämälle. God Morgon® haluaa nostaa aamufiilistä tarjoamalla vinkkejä ja innostusta kohti parempia aamuja. Vastuullisuus on meille sydämen asia ja teemmekin työtä paremman huomisen puolesta. Yhdessä saamme aikaan muutoksen.

Arkea buustaavat God Morgon® Shotit

Vauhdita nyt omaa arkeasi inkiväärillä ja vitamiineilla! Makeuttamattomat God Morgon® Shotit sisältävät mm. inkivääriä, runsaasti marjoja ja hedelmiä sekä B-, C-, D- ja E-vitamiineja. Uusi Tropical Shot on runsaskuituinen ja pitää sisällään myös kalsiumia, joka edistää normaalien ruuansulatusentsyymien toimintaa. Pieni annos, suuri vaikutus!

Raikkaan vihreä Ginger Shot, energisen punainen Ginger & Berry Shot sekä trooppisen keltainen Ginger & Fiber Shot maistuvat kaikki todella virkistäviltä. Jääkaapissa säilytettävät shotit pakataan 450 ml:n pantillisiin pulloihin. Yhdessä pullossa on 7 vaikuttavaa shottia, ja kaikki maut sisältävät vastustuskykyä vahvistavaa C-vitamiinia.

God Morgon® Selected – nautinnollisia makuelämyksiä

Kaada itsellesi iso lasillinen God Morgon® Selected -täysmehua ja nauti raikkaasta makuelämyksestä sekä paremmasta aamusta. Täysmehuissa maistuvat C-vitamiinipitoiset sitrushedelmät sekä trooppiset suosikit, kuten mango ja passionhedelmä.

Herkuttele nyt myös ainutlaatuisen pehmeällä uutuudella, joka on sekoitus mansikkaa, guavaa ja omenaa. Tämä trooppisella vivahteella täydennetty kesäinen maku on saatavilla vain rajoitetun ajan!

God Morgon Selected
Strawberry Guava
God Morgon God Morgon

God Morgon® -suosikit

God Morgon® tarjoaa uusia makuelämyksiä parempiin aamuihin. Löydä omat suosikkisi!

God Morgon® Classic 100 % täysmehut

God Morgon® Classic 100 % täysmehut

Koko perheelle maistuvat, C-vitamiinia sisältävät täysmehut tekevät aamusta paremman täyteläisellä ja raikkaalla maullaan.

Tutustu  »
God Morgon® Selected 100 % täysmehut

God Morgon® Selected 100 % täysmehut

Huolellisesti valituista hedelmistä valmistetut, hedelmälihaa sisältävät täysmehut tarjoavat nautinnollisia makuelämyksiä parempiin aamuihin.

Tutustu  »
God Morgon® Organic 100 % luomutäysmehut

God Morgon® Organic 100 % luomutäysmehut

Raikkaat luomutäysmehut valmistetaan luonnonmukaisesti viljellyistä hedelmistä ja pakataan uniikkeihin, pantillisiin pulloihin.

Tutustu  »
God Morgon® Orange Nectar

God Morgon® Orange Nectar

Appelsiininektarin maku on täyteläisen pehmeä. Se on sopivan makea, sillä se on makeutettu ripauksella sokeria, mutta siinä on myös appelsiinin luontaista happamuutta.

Tutustu  »
God Morgon® Fruit Crush

God Morgon® Fruit Crush

Virkistävän raikkaat ja herkullisen hedelmäiset mehut, joita voit nauttia myös viileinä ja jäiden kera. Ei lisättyä sokeria!

Tutustu  »
God Morgon® The Original Lemonade

God Morgon® The Original Lemonade

Auringon kypsyttämät sitruunat ja luonnostaan makeat viinirypäleet ovat täydellisessä tasapainossa kesäisen virkistävässä Lemonadessa.

Tutustu  »
God Morgon® Wake Up smoothie

God Morgon® Wake Up smoothiet

Herkullisissa smoothieissa on piristävää kofeiinia vihreistä kahvipavuista ja täyttävää kuitua hedelmistä ja täysjyväkaurasta.

Tutustu  »
God Morgon® Wake Up smoothie

God Morgon® Smoothiet

God Morgon® Smoothiella saat marjaisan alun päivällesi ja hedelmäistä energiaa iltapäivään. Kaksi herkullista makua Berry Blend ja Exotic Blend eikä lainkaan lisättyä sokeria.

Tutustu  »
God Morgon® Shot

God Morgon® Shot

Raikkaat shotit sisältävät inkivääriä, hedelmiä ja marjoja sekä mm. vastustuskykyä vahvistavia vitamiineja. Pieni annos, suuri vaikutus!

Tutustu  »

Katso kaikki herkulliset God Morgon® -tuotteet »

Nyt uutta – God Morgon® Fruit Crush

Raikkaat ja herkullisen makuiset God Morgon® Fruit Crush -mehujuomat maistuvat niin aamutuimaan kuin ruokajuomanakin. Nämä kylmähyllyn mehut ovat makeuttamattomia eli niihin ei ole lisätty sokeria. Virkistävät Fruit Crush -mehujuomat sisältävät 70 % hedelmää ja ne maistuvat herkullisilta myös viileinä ja jäiden kera!

No added sugar
Omena, raparperi ja appelsiini

Kokeile uutta raikasta God Morgon® Fruit Crush -mehua, jossa maistuvat makea omena ja kirpeä raparperi. Älä unohda nauttia myös trooppista makuvaihtoehtoa, jossa auringon kypsyttämät mangot ja appelsiinit ovat sulassa sovussa. Sisältää myös hedelmälihaa!

Herää uuteen aamuun appelsiininektarilla

Herää uuteen aamuun appelsiininektarilla

Uuden God Morgon® appelsiininektarin maku on täyteläisen pehmeä ja täydellisesti tasapainossa. Se on juuri sopivan makea, sillä se on makeutettu ripauksella sokeria, mutta siitä löytyy myös appelsiinin luontaista happamuutta.

God Morgon® Orange Nectar sisältää hedelmälihaa sekä C-vitamiinia ja sen hedelmäpitoisuus on 50 %. Herkullinen appelsiininektari on koko perheen lempeä herättäjä niin vauhdikkaisiin arkipäiviin kuin kiireettömiin viikonloppuaamuihinkin.

Reseptejä hyvään aamuun

Aloita päivä hyvällä aamupalalla ja nauti myös virkistäviä välipaloja, jotta jaksat pitkälle iltaan. Tutustu God Morgon® -resepteihin ja kokeile jotakin uutta!

Omenainen kaurapaistos mustikoiden kera
Vihreä superaamiainen sitruskastikkeella
Lämpimät omenat jogurtin, granolan ja siirapin kera
Kookos, banaani & sitrus -smoothie
Appelsiiniritarit mustikkakompotilla & kreikkalaisella jogurtilla
Pähkinäinen appelsiini-suklaashake
Jäätelöpuikot aamiaiselle
Kuohkeat appelsiiniohukaiset
Vaniljariisi kanelin ja appelsiinimehun kera
Mango, kaura & maitorahka -smoothie
Raidallinen God Morgon -smoothie
Omena-kanelivohvelit
For a good morning and a better planet For a good morning and a better planet

For a good morning
and a better planet

God Morgon® smoothiet ja annosmehut

Täyteläisillä God Morgon® Wake Up -smoothieilla aloitat aamun pirteästi. Niissä on täyttävää kuitua hedelmistä, marjoista ja täysjyväkaurasta sekä piristävää kofeiinia vihreistä kahvipavuista. God Morgon® Berry Blend ja uusi Exotic Blend täydentävät herkullista smoothievalikoimaamme. Ne ovat täynnä marjoja sekä hedelmiä ja maistuvat niin lapsille kuin aikuisillekin.

Raikkaan hedelmäiset ja runsaasti C-vitamiinia sisältävät God Morgon® Classic appelsiini- ja omenatäysmehut pakataan myös 250 ml:n annospakkauksiin. Kaikki smoothiemme ja annostäysmehumme kulkevat kevyesti mukana laukussa ja ne on helppo ottaa mukaan niin töihin, opiskeluihin kuin harrastuksiinkin.

Kierrätä helposti Kierrätä helposti

Helposti kierrätettävät pakkaukset

God Morgon® -pakkaukset valmistetaan FSC-sertifioidusta kartongista, joka on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä.

FSC

FSC-merkintä takaa, että metsätalous toimii luontoa kunnioittaen. Tämä on tärkeää esimerkiksi luonnon monimuotoisuudelle sekä harvinaisten eläinten ja kasvien elinolojen turvaamiselle.

Pakkauksiin kiinni jäävät puuöljypohjaiset korkit vähentävät luonnon roskaamista, sillä ne eivät irtoa pakkauksista käytön aikana. Pakkaukset on nauttimisen jälkeen helppo kierrättää yhdessä korkkien kanssa kartonkikeräykseen.

Vastuullisesti Vastuullisesti

Vastuullisesti kasvatettuja
hedelmiä

Käytämme vastuullisesti Brasiliassa kasvatettuja appelsiineja ja tuemme myös vastuullista omenan viljelyä Euroopassa. Viljelmillä huolehditaan monin tavoin niin työntekijöiden kuin ympäristönkin hyvinvoinnista, ja toiminta pohjautuu sovittuihin kansainvälisiin standardeihin.

Sustainably grown orangesSustainably grown apples
Luomu

Luomumehut uniikeissa pulloissa

Trendikkäät God Morgon® Organic luomutäysmehut valmistetaan 100-prosenttisesti luonnonmukaisesti viljellyistä hedelmistä ja ne sisältävät myös hedelmälihaa. Täysmehut pakataan uniikeihin, pantillisiin pulloihin, joissa käytämme nyt vähemmän muovia.

Hedelmälihaa luonnonmukaisesti viljellyistä hedelmistä
Luomutäysmehu
Palpa Pantti

Pyöräilyllä apua sairaille lapsille

Team Rynkeby, jonka suurin tukija on God Morgon®, on joka kesä järjestettävä eurooppalainen hyväntekeväisyystapahtuma, jossa pyöräilyjoukkueet keräävät rahaa vakavasti sairaille lapsille ja heidän perheilleen pyöräilemällä Pariisiin.

Eckes-Granini kattaa projektin hallinnolliset kustannukset brändiensä kautta, joten kaikki kerätyt rahat menevät suoraan kunkin maan lasten syöpäsäätiöille ja -yhdistyksille.

Team Rynkeby & God Morgon

Nyt sinullakin on mahdollisuus lahjoittaa keräykseen ja olla mukana tukemassa Team Rynkeby -projektia taistelussa syöpää vastaan. Tuki kohdistetaan lasten syövän tutkimukseen ja hoitojen kehitykseen sekä syöpää sairastavien lasten, nuorten ja heidän perheidensä hyväksi.

God Morgon® somessa

Haluamme tarjota vinkkejä parempiin aamuihin. Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!