Marli Shot
Marli Shot

Helppo annos päivittäistä hyvinvointia

Lisää päivääsi annos hyvinvointia vaikuttavan hyvällä Marli Shotilla. Suomessa valmistetuissa, makeuttamattomissa shoteissa on neljä trendikästä makua.

Kaksi raikasta Marli Shottia sisältää reilusti C-vitamiinia, joka vahvistaa vastustuskykyä. Kaksi muuta vaikuttavaa shottia on tarkoitettu vatsan hyvinvointiin ja muistin tueksi.

Marli Shot Tyrni-inkivääri-appelsiini-acerola
Vastustuskykyyn

Vastustuskykyyn*

Appelsiini-tyrni-inkivääri-
sitruuna-acerola

Runsaasti luontaista C-vitamiinia tyrnistä, appelsiinista ja acerolamarjasta. Inkiväärin eteeriset öljyt ja mausteiset aineet antavat voimakkaan maun. Päivän C-vitamiinit jo yhdestä 4 cl:n annoksesta.

*C-vitamiini vahvistaa vastustuskykyä ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

 annosta
Marli Shot Mango-ananas-mandariini-sitruunamehu
Muistin tueksi

Muistin tueksi*

Mango-ananas-
mandariini-sitruuna

Vaikuttavan makuinen shot sisältää B6- ja B12-vitamiineja. Yhdessä 4 cl:n annoksessa on 15 % päivän B-vitamiinien saantisuosituksesta. Nauti muistin ja päivittäisen hyvinvoinnin tueksi!

*B6- ja B12-vitamiinit edistävät normaaleja psykologisia toimintoja.

 annosta
Marli Shot Appelsiini-mustikka-ruusunmarja
Vatsan hyvinvointiin

Vatsan hyvinvointiin*

Appelsiini-mustikka-
omena-ruusunmarja

Shotissa on vatsan hyvinvointiin hedelmä- ja kasviperäisiä kuituja, joiden lähteinä mm. akaasiakuitu ja puolukan siemenrouhe. Shot on runsaskuituinen ja hyvä lisä täydentämään päivittäistä kuitumäärää.

*Marli Shot sisältää hedelmä- ja kasviperäisiä kuituja.

 annosta
Marli Shot Inkivääri-kurkuma-acerola
Vastustuskykyyn

Vastustuskykyyn*

Omena-inkivääri-
kurkuma-acerola

Jo yhdessä 4 cl:n annoksessa on 100 % päivän C-vitamiinin saantisuosituksesta. Inkiväärin eteeriset öljyt ja mausteiset aineet sekä kurkuma luovat yhdessä shotin lämmittävän tunteen ja voimakkaan maun.

*C-vitamiini vahvistaa vastustuskykyä ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

 annosta
Marli Shot Appelsiini-mustikka-ruusunmarja

Ei lisättyä sokeria

Marli Shoteissa ei ole lainkaan lisättyä sokeria. Ne sisältävät vain hedelmien ja marjojen omaa luontaista sokeria. Shotit ovat myös lisä- ja säilöntäaineettomia.

Marli Shot

Marli Shotit säilyvät avaamattomina huoneenlämmössä, mutta niitä suositellaan säilytettäväksi kylmässä, sillä kylmäsäilytys parantaa mm. tuotteen aistinvaraisia ominaisuuksia. Shotit säilyvät avattuina jääkaapissa noin viikon ajan.

Marli Shot pakataan 2 dl:n kierrätettävään kartonkipakkaukseen, joka sisältää 4-5 annosta. Pakkaus valmistetaan FSC-sertifioidusta kartongista, joka on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Marli Shotissa on kasviperäinen korkki ja se on uudelleensuljettava.

Marli Shot Appelsiini-mustikka-ruusunmarja
Marli Shot Inkivääri-kurkuma-acerola

Vaikuttavan hyvä shot

Vaikuttavan hyvää

Riittää, että nautit yhden pienen annoksen Marli Shottia päivässä ja saat mm. tarpeeksi luontaista C-vitamiinia. Marli Shot on vaikuttavan hyvää. Tutustu shotteihin ja valitse suosikkisi. Vastustuskykyyn, muistin tueksi ja vatsan hyvinvointiin!

Tutustu »
Marli Shot
Marli Shot

Täysmehupitoisuus 95 %

Marli Shottien täysmehupitoisuus on 95 %. Ne ovat täynnä marjoja, kuten mustikkaa, tyrniä ja ruusunmarjaa sekä hedelmiä, kuten mangoa, appelsiinia ja omenaa. Trendikästä vivahdetta tuovat mm. inkivääri ja kurkuma.

Shot-lasi