Marli Shot
Marli Shot

Vahva annos vastustuskykyä*

Lisää päivääsi annos hyvinvointia vahvalla, vastustuskykyä vahvistavalla Marli Shotilla. Suomessa valmistetussa sarjassa on neljä trendikästä, lisä- ja säilöntäaineetonta shottia, joihin ei ole lisätty sokeria.

Tuotteiden luontaisesti korkea C-vitamiinipitoisuus on peräisin acerolamarjasta, tyrnistä, mustaherukasta ja appelsiinista. Jo yksi shottilasillinen riittää täyttämään päivittäisen C-vitamiinitarpeesi. Myös muut huolella valitut raaka-aineet, kuten inkivääri, kurkuma, eucalyptus, karpalo ja puolukka, ovat luonnon omia hyvinvoinnin edistäjiä.

*C-vitamiini vahvistaa vastustuskykyä ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

*C-vitamiini vahvistaa vastustuskykyä ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Kierrätettävä kartonkipakkaus

Marli Shot on pakattu korkilliseen, uudelleensuljettavaan, FSC-sertifioituun 2 dl:n kierrätettävään kartonkipakkaukseen. Shotit suositellaan säilytettäväksi kylmässä, sillä kylmäsäilytys parantaa mm. luontaisen C-vitamiinin säilymistä sekä tuotteen aistinvaraisia ominaisuuksia. Shotit säilyvät avattuina jääkaapissa noin viikon ajan.

Pakkauksesta 5 annosta

Yhdestä pakkauksesta saat viisi 4 cl:n annosta, joka sisältää 100 % päivän C-vitamiinin saantisuosituksesta. Marli Shot on pakattu uudelleensuljettavaan kartonkipakkaukseen, Yhdestä pakkauksesta saat viisi 4 cl:n annosta, joka sisältää 100 % päivän C-vitamiinin saantisuosituksesta. Marli Shot on pakattu uudelleensuljettavaan kartonkipakkaukseen, josta riittää siis annos viidelle päivälle. Shotit suositellaan säilytettäväksi kylmässä ja avattuna ne säilyvät jääkaapissa noin viikon.

josta riittää siis annos viidelle päivälle. Shotit suositellaan säilytettäväksi kylmässä ja avattuna ne säilyvät jääkaapissa noin viikon.

Ei lisättyä sokeria

Pirteän makuisissa Marli Shoteissa ei ole lainkaan lisättyä sokeria. Ne sisältävät vain hedelmien ja marjojen omaa luontaista sokeria.

Pieni annos,
paljon C-vitamiinia

Riittää, että nautit yhden pienen, 4 cl:n annoksen Marli Shottia päivässä ja saat tarpeeksi luontaista C-vitamiinia sen sisältämistä acerolamarjoista, tyrneistä, mustaherukoista ja appelsiineista.

Mustaherukka-rypäle-eukalyptus Mustaherukka-rypäle-eukalyptus

Mustaherukka-rypäle-eucalyptus-acerola

Shotissa on runsaasti luontaista C-vitamiinia acerolamarjoista ja mustaherukasta. Yhdessä annoksessa on C-vitamiinia 80 mg eli 100 % päivän saantisuosituksesta. Eucalyptuksessa on eteerisiä öljyjä, jotka antavat sille sen tutut vahvat ominaisuudet.

Annoksia pakkauksessa

Tyrni-inkivääri-appelsiini Tyrni-inkivääri-appelsiini

Tyrni-inkivääri-
appelsiini-acerola

Shotissa on runsaasti luontaista C-vitamiinia tyrnistä, appelsiinista ja acerolamarjasta. Inkiväärin eteeriset öljyt ja mausteiset aineet antavat shotille lämmittävän ja voimakkaan maun. Saat päivän C-vitamiinit jo yhdestä 4 cl:n annoksesta.

Annoksia pakkauksessa

Karpalo-puolukka-acerola Karpalo-puolukka-acerola

Karpalo-puolukka-acerola

Karpalo ja puolukka ovat pohjoisen kirpeitä marjoja, jotka sisältävät flavonoideja ja antosyaaneja. Punertava väri kertoo runsaasta polyfenolipitoisuudesta. Yhdessä 4 cl:n annoksessa on n. 100 mg polyfenoleita ja 80 mg C-vitamiinia, joka on 100 % päivän saantisuosituksesta.

Annoksia pakkauksessa

Inkivääri-kurkuma-acerola Inkivääri-kurkuma-acerola

Inkivääri-kurkuma-acerola

Yhdessä annoksessa Shottia on 100 % päivän C-vitamiinin saantisuosituksesta. Inkivääri sisältää eteerisiä öljyjä ja mausteisia aineita, jotka antavat sille tutut ominaisuudet. Kurkuma ja inkivääri muodostavat yhdessä shotin lämmittävän tunteen ja voimakkaan maun.

Annoksia pakkauksessa

C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä

C-vitamiini vahvistaa vastustuskykyä ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Saat päivän vitamiinit jo yhdestä annoksesta Marli Shottia.

Huolehdi tasapainoisesta ja monipuolisesta ruokavaliosta sekä terveistä elämäntavoista.