Brämhults Brämhults

Brämhults - laatu, aitous ja vastuu

Puristamme hedelmiä, marjoja ja vihanneksia vain parhaista, valikoiduista raaka-aineista. Täysmehumme ja smoothiemme sisältävät 100% hedelmää eikä mitään lisättyä. Tuotteissamme ei ole säilöntä- tai lisäaineita.

Meille on kunnia-asia olla paras laadussa ja tuoteturvallisuudessa. Se tarkoittaa, että voit olla varma tuotteen korkeasta laadusta ostaessasi Brämhults-tuotteen.

Kannattaa muistaa, että mehumme ja smoothiemme puristetaan aina tuoreista hedelmistä, siksi myös niiden maku ja väri vaihtelevat sesongin mukaan. Meille se on tae laadusta.

Brämhults

Säilytä kylmässä

Vastapuristetut tuotteemme ovat tuoretuotteita. Ne ovat kevyesti pastöroituja, eivätkä sisällä lainkaan säilöntä- tai lisäaineita.

Koska mehut ovat tuoretuotteita, ne pilaantuvat nopeasti lämpimässä. Tämän vuoksi Brämhults-tuotteita on säilytettävä jääkaapissa. Avattu tuote on nautittava kolmen päivän sisällä avaamisesta.

Toimintatapamme

Meille saapuu tuoreita, vastapoimittuja hedelmiä joka arkipäivä ympäri vuoden. Hedelmät tulevat meille maista, joista mielestämme löytyy juuri siihen vuodenaikaan laadultaan parhaat ja maukkaimmat hedelmät.

Tuoreet hedelmät pestään ja huonot karsitaan pois. Sitten hedelmät kuoritaan ja siemenet poistetaan. Tämän jälkeen hedelmät puristetaan ja vastapuristettu täysmehu lämpökäsitellään kevyesti. Näin varmistamme, että tuote säilyy laadukkaana sinulle asti.

Kaikki vastapuristetut täysmehut pullotetaan, säilytetään kylmässä ja toimitetaan kauppoihin mahdollisimman nopeasti. Koska emme käytä valmistuksessa säilöntä- emmekä lisäaineita, on erittäin tärkeää, että mehu pidetään kylmässä koko matkan kaupan kylmähyllyyn asti. Muistathan, että vastapuristettu täysmehu on tuoretuote ja se on säilytettävä kylmässä myös kotona. Jos kylmäketju katkeaa, tuote alkaa käydä ja pullo pullistua.


Brämhults

Vastuu ympäristöstä

Pyrimme yhdessä hedelmänviljelijöiden kanssa kestävään kehitykseen, jotta ympäristökuormitus olisi mahdollisimman vähäinen. Pyrimme myös kuljettamaan raaka-aineemme mahdollisimman ympäristöystävällisesti sekä minimoimaan kuljetusten määrän esim. tekemällä yhteistyötä muiden hedelmäyritysten kanssa.

Hedelmät ja marjat pakataan kuljetusta varten. Olemme onnistuneet vähentämään pakkausmateriaaleja ja kierrättämään niitä.

Puristamme energiapihiä mehua. Me yksinkertaisesti puristamme hedelmistä tehtaallamme mehua ja kuljetamme sen sinulle mahdollisimman nopeasti.

Brämhults

Tutustu myös Brämhultsin pieneen mehukouluun