Brämhults Mehukoulu Brämhults Mehukoulu

Pieni mehukoulu

Mehumme ja smoothiemme puristetaan aina tuoreista hedelmistä, siksi myös niiden maku ja väri vaihtelevat sesongin mukaan. Meille se on tae laadusta.

Kaupassa on myynnissä hyvin erilaisia mehuja. Tutustu niihin tarkemmin pienessä mehukoulussamme.

Brämhults

Kotona puristettu täysmehu

Brämhults mehukoulu

Tuorein mahdollinen mehu on kotona hedelmistä puristettu mehu. Esim. litraan kotona puristettua appelsiinimehua tarvitset keskimäärin 2,2 kg appelsiineja.

Brämhults mehukoulu

Vastapuristettu täysmehu

Brämhultsille saapuu tuoreita hedelmiä, marjoja ja vihanneksia viitenä päivä viikossa eri puolita maailmaa. Me puristamme ne tehtaallamme mehuksi saapuneiden tilausten mukaan. Prosessimme takaa tuotteelle sille ominaisen, yksilöllisen maun, joka vaihtelee satokauden ja hedelmän saatavuuden mukaan.

Tuorepuristettu täysmehu, ei tiivisteestä valmistettu

Kun täysmehu on tuorepuristettua, se tarkoittaa, että se on puristettu vastakerätyistä hedelmistä paikan päällä hedelmien kotimaassa. Jotta maku säilyisi ja tuote ei pilaantuisi matkalla, täysmehu pastöroidaan valmistusvaiheessa. Pastörointi antaa tuotteelle pidemmän säilyvyysajan.

Tiivisteestä valmistettu täysmehu

Tiivisteestä valmistettu täysmehu tarkoittaa, että hedelmiä puristettaessa niiden luontainen vesi poistetaan ja näin saatu täysmehutiiviste toimitetaan mehuvalmistajalle. Mehuvalmistaja lisää tiivisteeseen vastaavan määrän poistettua vettä ja tuote pastöroidaan. Usein pakkaustapa on aseptinen, jolloin pastöroinnilla ja aseptisella pakkaustekniikalla tuote voi säilyä huoneenlämmössä avaamattomana useita kuukausia.

Brämhults mehukoulu

Hedelmäjuomat ja nektarit

On paljon hedelmäjuomia, jotka eivät ole täysmehuja. Jotta tuotetta voidaan kutsua täysmehuksi, sen pitää sisältää 100% täysmehua eikä lisäaineita. Jos siihen lisätään enemmän vettä, sokeria tai muita lisäaineita, sitä kutsutaan mehujuomaksi, juomaksi tai nektariksi.

Brämhults mehukoulu
Säilytä vastapuristetut Brämhultsit jääkaapissa! Lue lisää mehun valmistuksestamme täältä.