Vastuullisesti Suomesta Vastuullisesti Suomesta

Marli Natur vastuullisesti Suomesta

Olemme valmistaneet juomia suomalaisten iloksi jo yli 150 vuoden ajan. Tänäkin päivänä Turun Artukaisten tehtaallamme syntyy kotimaisella ammattitaidolla laadukkaista raaka-aineista suomalaiseen makuun tehtyjä mehuja. Yksi näistä mehuista on Marli Natur. Se on koko perheelle maistuva, herkullisen täyteläinen, aidoista marjoista ja hedelmistä valmistettu 100% täysmehu, joka on myös C-vitaminoitu.

Jo yli 150 vuoden ajan

Vastuullisesti kasvatettua

Ostamalla vastuullisesti kasvatettuja appelsiineja, tuemme vastuullista appelsiinien viljelyä. Marli Natur -appelsiinitäysmehussamme käytetään vastuullisesti Brasiliassa kasvatettuja appelsiineja. Näillä appelsiiniviljelmillä huolehditaan työntekijöiden työoloista, riittävästä tulotasosta, terveydestä ja turvallisuudesta.

Viljelmillä huomioidaan ympäristö aina appelsiinipuiden istutuksesta ja maaperän ravinteikkuudesta sadonkorjuuseen asti. Myös puhtaan veden käyttöön ja jätehuoltoon kiinnitetään erityistä huomiota. Vastuullinen maanviljelys pohjautuu sovittuihin kansainvälisiin standardeihin.

Pakkaukset FSC-sertifioidusta kartongista

Marli Natur pakataan tyylikkääseen, aseptiseen pakkaukseen, jossa on iso, helppokäyttöinen korkki. Pakkaukset valmistetaan FSC-sertifioidusta kartongista, joka on peräisin vastuullisista lähteistä.

Olemme ensimmäinen FSC-merkinnän pakkauksissaan käyttöönottanut mehualan yritys Suomessa. 98% nestepakkauksistamme valmistetaan FSC-sertifioidusta kartongista, joka on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. FSC-merkintä takaa, että metsätalous toimii luontoa kunnioittaen. Tämä on tärkeää esimerkiksi luonnon monimuotoisuudelle sekä harvinaisten eläinten ja kasvien elinolojen turvaamiselle.

Marli Natur -pakkaukset ovat kierrätettäviä

Poista tyhjästä pakkauksesta ensin korkki ja kierrätä se muovikeräykseen. Marli Natur -pakkauksessa on taittelua helpottavat urat. Kun taitat urien mukaisesti, pakkaus mahtuu hävitettäessä pieneen tilaan. Kierrätä sen jälkeen pakkaus kartonkikeräykseen.

Pyrimme kaikessa toiminnassamme kestävän kehityksen ratkaisuihin.