Marli Vital
Marli Vital
Suojaava uutuus suomalaiseen makuun

Uusi Marli Vital antaa suojaa soluillesi

Tämä uutuus sopii suomalaiseen makuun, sillä siinä maistuvat tutut, pirteät marjat, puolukka ja karpalo. Trendikkään twistin makuun antaa rosmariini, joka sisältää myös luontaisesti antioksidantteja. Kun haluat lisää suojaa ja varautua flunssakauteen, nauti raikasta Marli Vital -uutuutta.

Puolukka ja karpalo ovat supermarjoja, jotka sisältävät E- ja C-vitamiineja sekä polyfenoleja. C-vitamiini vahvistaa vastustuskykyä ja E- sekä C-vitamiinit suojaavat soluja hapettumisstressiltä. Saat 60 % vitamiinien päivittäisestä saantisuosituksesta, kun nautit 2 dl mehujuomaa.

Marli Vital

Hyvä maku & terveyttä edistävät ainesosat

Marli Vital -tuoteperheeseen kuuluu monta herkullista makua, joista löydät helposti oman suosikkisi. Mehujuomien hyvinvointia edistävät ainesosat ja niiden vaikutuskohteet on merkitty selkeästi pakkauksiin, joten oikean tuotteen valinta sujuu nopeasti. Marli Vitaleissa on nyt myös 30 % vähemmän lisättyä sokeria tinkimättä kuitenkaan hyvästä mausta.

Tutustu tarkemmin

Marli Vital on uudistunut
Ainesosat ja niiden vaikutukset selkeästi esillä
Ei lisättyä sokeria

Ei lisättyä sokeria

Kahteen Marli Vital -suosikkiin ei ole lisätty sokeria. Niiden makeus tulee hedelmistä ja steviakasvista valmistetusta makeutusaineesta. Uudistavassa, paljon vitamiineja sisältävässä Hedelmänektarissa maistuvat mm. ananas, appelsiini sekä passion. Appelsiini-mango on tarkoitettu mm. silmien hyvinvointiin, sillä sen vaikuttavina ainesosina ovat A-, C- ja E-vitamiinit.

Lue lisää

Nyt kaikki tiedot helposti

Marli Vital -info on sovellus, josta löydät koko herkullisen tuoteperheen. Valitse haluamasi tuote ja tutustu tarkemmin sen sisältämiin terveyttä edistäviin ainesosiin tai aloita haku esimerkiksi vitamiineilla.

Marli Vital -infoon

Marli Vital