Juhlavat joulukuuset Juhlavat joulukuuset

Juhlavat joulukuuset

Joulun ajan juhlapöytään kannattaa tehdä kaunis ja persoonallinen kattaus, sillä ihania yksityiskohtia katsellessa myös juhlijoiden ruokahalu kasvaa. Taittele servieteistä tyylikkäitä joulukuusia ja viimeistele ne kanelitangolla ja tähtianiksella.

Juhlavat joulukuuset

Tarvitset joko paperisia tai kankaisia serviettejä. Mitä suurempi servietti (esim. 40x40 cm), sen näyttävämpi kuusi. Tarvitset myös kuusen jalan sekä tähden, kuten kanelitangon ja tähtianiksen.

Juhlavat joulukuuset

Asettele servietti kulmittain itseesi päin ja taita sen ensimmäinen kerros alas.

Juhlavat joulukuuset

Tartu sitten servietin toiseen kerrokseen ja taita se alas niin, ettei se kuitenkaan kokonaan peitä ensimmäistä kerrosta.

Juhlavat joulukuuset

Jatka taittelua, kunnes kaikki neljä kerrosta on paineltu alas.

Juhlavat joulukuuset

Käännä molemmat sivut taitoksen alle niin, että kuuselle muodostuu latva.

Juhlavat joulukuuset

Taita sitten kuusen kulmat alaspäin.

Juhlavat joulukuuset

Käännä kuusi ja taita myös kuusen alaosa ylöspäin.

Juhlavat joulukuuset

Viimeistele kuusi jalalla sekä tähdellä ja asettele se lautasen päälle.