Tuunaa glögi lahjaksi Tuunaa glögi lahjaksi

Tuunaa glögi lahjaksi

Marli glögitiivisteet ovat jo sellaisenaan tyylikkäitä tuliaisia ja lahjoja kaikkiin loppuvuoden juhliin, mutta pieni bling-bling ei ole koskaan pahasta. Tuunaa ystävällesi uniikki glögipullo liimalla ja glitterillä, koristetarroilla, lahjanarulla ja silkkinauhalla.

Tuunaa glögi lahjaksi

Tarvitset Marli glögitiivistepulloja, maalarinteippiä, liimaa, glitteriä eri väreissä, koristetarroja, narua tai nauhoja. Voit lisätä myös strasseja, helmiä, ”timantteja” tms. Tarraliima on todella kätevä tässä.

Tuunaa glögi lahjaksi

Suojaa etiketin ja metallisen hupun reunat tarkasti maalarinteipillä, jotta liima ja glitteri eivät leviä niiden päälle. Liiman levittäminen on näin helpompaa.

Tuunaa glögi lahjaksi

Kun olet suojannut etiketin ja hupun, levitä liimaa lasin päälle joko suihkuttamalla, pensselillä tai muulla tavalla. Kun liimaat vain osion kerrallaan, liima ei ehdi kuivua liian nopeasti.

Tuunaa glögi lahjaksi

Valitse haluamasi väristä glitteriä ja ripottele sitä liiman päälle. Laita glitteriä riittävän paljon, sillä ylimääräinen putoaa lopuksi pöydälle. Voit myös liukuvärjätä usealla eri värillä.

Tuunaa glögi lahjaksi

Poista maalarinteipit etiketistä ja hupusta ja lisää vielä koristetarrat, strassit, helmet, timantit tms.

Tyylikkäässä Marli Perinteinen glögitiivistepullossa voit käyttää esim. vihreää glitteriä ja punaisia timantteja.

Myös punainen glitteri sopii hienosti tummaan glögipulloon. Voit lisätä myös silkkinauharusetin kaulaan ja halutessasi voit glitteröidä myös glögilasit.

Joulussa täytyy
olla glögiä ja
bling-blingiä