Punasipulimarmeladi
Punaviiniä, glögiä ja punasipulia... tällä ei voi kuin onnistua. Sopii upeasti alkupalapöytään leikkeleiden, pateiden ja graavikalan seuraksi.
n. 1-2 tölkkiä
Suolaiset & lisukkeet

Marli Glögitiiviste 0,5 L Näytä tuote »
(n. 1-2 tölkkiä)
3-4 | kpl | punasipulia |
1 | dl | Marli Perinteinen glögitiivistettä laimentamattomana |
1 | dl | punaviiniä |
1 | tl | suolaa |
0,5 | tl | mustapippurirouhetta |
0,5 | dl | hillo-marmeladisokeria |
Valmistusohje
Kuori ja viipaloi punasipulit. Mittaa Marli Glögitiiviste, punaviini ja mausteet kattilaan. Kiehauta seos. Lisää joukkoon punasipuliviipaleet ja nosta seos kiehumapisteeseen. Lisää hillomarmeladisokeri ja keitä miedolla lämmöllä 5-10 minuutin ajan.
Jäähdytä ja tölkitä glögipunasipulit, säilytä jääkaapissa. Tarjoa joulunajan alkupalapöydässä leikkeleiden, pateiden, sillien tai graavikalan lisäkkeenä.
Liittyvät reseptit