Marli Shot Marli Shot

Marli Shot – vahva annos vastustuskykyä*

Lisää nyt annos hyvinvointia päivääsi trendikkäällä Marli Shotilla. Yhdestä 2 desilitran uudelleen suljettavasta pakkauksesta saat 5 päiväannosta. Vain 4 cl:a virkistävän ja voimakkaan makuista marjashottia sisältää 100 % päivän C-vitamiinin saantisuosituksesta.

Marli Shotin luontaisesti korkea C-vitamiinipitoisuus on peräisin acerola-marjasta. Shotin muut huolella valitut raaka-aineet ovat nekin luonnon omia hyvinvoinnin edistäjiä. Marjashotin täysmehupitoisuus on 95 % ja se on makeuttamaton sekä säilöntä- ja lisäaineeton.Marli Shot
Vahva annos vastustuskykyä jokaiseen päivään.
*C-vitamiini
vahvistaa vastustuskykyä ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Marli Shot –
4 pirteää makua:

Mustaherukka-rypäle-eucalyptus »
Tyrni-inkivääri-appelsiini »
Inkivääri-kurkuma »
Karpalo-puolukka »
Mustaherukka
Suomalaisten suosikki mustaherukka sekä acerolamarja sisältävät runsaasti luontaista C-vitamiinia. Eucalyptuksessa on eteerisiä öljyjä, jotka antavat sen tunnusomaiset ja vahvat aistinvaraiset ominaisuudet. Yhdessä chiliripauksen kanssa eucalyptus lämmittää nauttijaa mukavasti. Rypäle makeuttaa shotin vahvaa makua.
Tyrni on hapokas, joten marjoja ei ole helppo syödä sellaisenaan. Shottiin se sopii kuitenkin erinomaisesti. Sekä tyrnissä, acerolamarjassa että appelsiinissa on runsaasti luontaista C-vitamiinia. Oman vivahteensa makuun tuo inkivääri eteerisillä öljyillään ja mausteisilla aineillaan.
Inkivääri sisältää eteerisiä öljyjä ja mausteisia aineita, jotka antavat inkiväärille sen tunnusomaiset aistinvaraiset ominaisuudet. Kurkuma kuuluu inkivääriperheeseen ja yhdessä inkiväärin kanssa ne muodostavat shotille lämmittävän tunteen ja voimakkaan maun. Mehukkaissa acerola-marjoissa on korkea C-vitamiinipitoisuus.
Karpalo ja puolukka ovat pohjoisen pallonpuoliskon kirpeän happamia marjoja, jotka sisältävät useita eri polyfenoleja, kuten flavonoideja ja antosyaaneja. Marjojen punertava väri kertoo runsaasta polyfenolipitoisuudesta. Shot sisältää polyfenoleita n. 100 mg/annos. Mehukkaissa acerola-marjoissa on korkea C-vitamiinipitoisuus.
Tutustu hyvinvointia lisääviin ominaisuuksiin Marli Shotin verkkosivuilla